

ANNUAL SCIENTIFIC MEETING The Potential of Precision Medicine - Celebrating TFRI's 10th Anniversary VANCOUVER CONVENTION CENTRE (EAST) VANCOUVER, BC Saturday, November 4, 2017 DRAFT SCIENTIFIC PROGRAM

Friday, November 3

Start	End	Duration	Item	Location
5:00 pm	8:00 pm	120 min	EARLY REGISTRATION	Room 16

Saturday, November 4

Start	End	Duration	Item	Location
7:30 am	10:00 am	150 min	REGISTRATION	Room 16
7:30 am	9:00 am	90 min	Breakfast	Foyer & Meeting Room 1
9:00 am	9:15 am	15 min	OPENING REMARKS: Ling, Victor	Meeting Rooms 2 and 3
9:15 am	10:45 am	90 min	 PLENARY I: Cancer Biology Co-chairs: Marra, Marco & Mallette, Frédérick Speakers: Eaves, Connie: Identification of a subset of CD49f+ human hematopoietic cells with serially transplantable regenerative activity Stagg, John: Ablation of Adenosine A2a receptor induces liver cancer Auer, Rebecca: The postoperative left shift: Unraveling the link between surgery and metastases Rodier, Francis: Evaluating senescence-associated signalling cascades as functional human cancer biomarkers and treatment targets 	Meeting Rooms 2 and 3
10:45 am	11:15 am	30 min	Break	Foyer and Meeting Room 1
11:15 am	12:45 pm	90 min	Four Concurrent Rapid Fire Talks Co-Chairs: 1: Rottapel, Rob & Cellot, Sonia; 2: Nelson, Brad & da Costa, Ralph; 3: Paige, Christopher & Lockwood, Will; & 4: Cass, Carol & Pugh, Trevor	Meeting Rooms 2 and 3, 17, 18, 19
12:45 pm	1:45 pm	60 min	Lunch	Foyer & Meeting Room 1

Start	End	Duration	Item	Location
1:45 pm	3:15 pm	90 min	 PLENARY II: Prognostic Strategies Co-chairs: Gibson, Spencer & Stirling, Peter Speakers: Lansdorp, Peter: Analysis of genomic rearrangements in cancer using single cell Strand-seq Topisirovic, Ivan: Translational and HIF1a-dependent reprograming of oncometabolome determines the antineoplastic efficacy of kinase inhibitors and biguanides Shah, Sohrab: Elucidating patterns of DNA repair deficiency in ovarian cancer genomes: a new route to prognostic stratification Pugh, Trevor: Circulating Genomics of Multiple Myeloma: Cell-free DNA Sequencing as an alternative to Bone Marrow Aspirates 	Meeting Rooms 2 and 3
3:15 pm	3:45 pm	30 min	Break	Foyer and Meeting Room 1
3:45 pm	5:15 pm	90 min	 PLENARY III: Therapeutic Strategies Co-chairs: Huntsman, David & He, Hansen Speakers: Koritzinksy, Marianne: (TBC) PRDX4 – a novel target in pancreatic cancer Wilson, Brian: Title: Demonstrating the Unique Multifunctionality of Porphysome Nanoparticles for Translation to Cancer Imaging and Treatment Ilkow, Carolina: Tumours as therapeutic factories - Developing a multimechanistic oncolytic virus platform for the treatment of pancreatic cancer Zoubeidi, Amina: BRN2: a therapeutic target in highly aggressive neuroendocrine prostate cancer 	Meeting Rooms 2 and 3
6:30 pm			10 th Anniversary Dinner	West Building, Rooms 301-305